Altijd het laatste nieuws op de telefoon

deruiterappEven het laatste fiscale en financiële nieuws checken op de mobiele telefoon. Met de gloednieuwe app van Accountantskantoor de Ruiter is dat een kwestie van kiezen en kijken. Natuurlijk blijft ook de reguliere nieuwsbrief bestaan, maar voor de nieuwe generatie ondernemers die gewend zijn om al hun informatie binnen no-time binnen te halen, is het een sublieme mogelijkheid om bij te blijven.

Eigenaar/directeur Arjan de Ruiter vertelt dat zijn accountantskantoor het eerste in de regio is dat zo zijn klanten up to date houdt. De Ruiter heeft René Spijker van Spijker & Co gevraagd om zo’n app mede te ontwikkelen en naar zijn eigen idee vorm te geven.
De Ruiter: ,,We zien een verschuiving van papier naar internet. Zelfs de aangiftes worden digitaal verwerkt. Een logisch vervolg op deze ontwikkeling is de app. Ons accountantskantoor is een full service kantoor waar de klant echt centraal staat. Met name het MKB weet dat te waarderen en we merken dat in de toename van cliënten. Als accountant blijven we gedegen werken aan kwaliteit, waarbij we onder andere de digitale ontwikkelingen op de voet volgen. Zo is het mogelijk om onze QR-code in te scannen en onze app direct direct te downloaden via de store. Ook onze site www.accountantskantoorderuiter.nl is vernieuwd.”

Naast het laten ontwikkelen van een eigen app, die in de toekomst meer en meer uitgebreid wordt met extra tools, is Accountantskantoor de Ruiter gedegen ingericht op het vergaren van cijfers en informatie. Bijna alle reguliere boekhoudpakketten kunnen worden ingelezen en alles wat op kantoor binnenkomt, wordt veilig ín een cloud bewaard. Belangrijke bestanden zijn zo all over the world bereikbaar.
De Ruiter: ,,Ons kantoor is sinds het najaar van 2011 op de Herman Kuijkstraat 32 gevestigd en als ik het aantal kerstkaarten van dit jaar tel, signaleer ik weer een klanttoename van ruim dertig procent. Dit zijn voor het merendeel zakelijke klanten die regelmatig even contact opnemen met specifieke vragen. Maar we informeren ook actief, want dan kunnen ze slagvaardig blijven ondernemen.”
René Spijker knikt instemmend. Als medeontwikkelaar van de nieuwe app heeft hij inmiddels vele gesprekken met De Ruiter gevoerd om een goede basis te leggen voor de zojuist geïntroduceerde app. Het persoonlijk contact, inleven in de situatie van de ondernemer, het adviseren in begrijpelijke taal en natuurlijk het up to date houden van software en kennis van het accountantskantoor is voor hem vanzelfsprekend geworden.

(bron Nieuwsblad Geldermalsen)