Over ons

Accountantskantoor de Ruiter is kleinschalig van opzet. Dit betekent voor u dat we korte lijnen hebben en dat we een efficiënte werkwijze hanteren. 

Accountant én ondernemer

Eigenaar en oprichter drs. Arjan de Ruiter AA heeft inmiddels twintig jaar ervaring in de accountancy. Na de middelbare school is hij bij een regionaal opererende accountant gaan werken. Zijn volgende carrièrestappen hebben hem naar het seniorschap bij een ‘Big Four’ kantoor geleid. Vervolgens is hij vestigingsleider geweest bij een landelijk bekende accountantsgroep. Ondertussen heeft hij vanzelfsprekend zijn kwalificaties als AA-accountant behaald. Daarnaast heeft hij zijn marketingkennis via diverse NIMA-opleidingen uitgebreid. Bovendien heeft hij zijn studie bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit met goed gevolg afgerond. Dat betekent voor u dat Arjan zijn kennis van cijfers met een heldere kijk op uw markt combineert.

Ondernemerschap

Het ondernemerschap heeft altijd in zijn bloed gezeten. Vandaar dat Arjan verheugd is dat hij de knoop heeft doorgehakt om voor zich zelf te beginnen.

Arjan: “Als accountant kijk je bij een onderneming in de keuken. Dat doe ik in goede en slechte tijden. Ik ben blij dat ik de stap heb genomen om me als zelfstandig accountant te vestigen. Ik kan me nu nog beter inleven in mijn klanten. Je weet waar je als ondernemer allemaal tegenaan loopt en waar je voor je klanten nog winst kunt behalen.”

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.